Despre noi

Echipa de implementare a proiectului Uniți prin Sport este formată din 3 membri cu competențe civice și sociale, completate de o experiență relevantă în activități de voluntariat în proiecte umanitare și caritabile. 

Prin experiența individuală a fiecărui membru al echipei, pusă în slujba realizării acestui proiect, suntem convinși că proiectul pilot o să fie unul de success, cu răsunet și utilitate în comunitate.

Despre noi

Anca-Elena Șilcă

Manager de proiect

Președinte în cadrul Asociației Totul Va Fi Bine, vicepreședinte în cadrul Asociației Poți Fi Chiar TU, cu numeroase campanii și proiecte sociale, inclusiv apariții în media cu scopul prezentării și promovării acestora.

Cu pregătire suplimentară în antreprenoriat social și competențe certificate civice și sociale

Despre noi

Mirela Gheorghe

Coordonator comunicare și responsabil financiar
Voluntar în cadrul Asociației Totul Va Fi Bine, antreprenor, cu o bogată experiență în derularea proiectelor sociale și crearea de parteneriate caritabile cu sponsori și colaboratori
Despre noi

Mihai Nistor

Coordonator Activități

Profesor în cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Buzău, cel care cunoaște îndeaproape problemele și nevoile copiilor deficienți de vedere.

Experiența domnului profesor în relația sa cu elevii a dus la identificarea oportunității de a folosi sportul în integrarea socială a copiilor din grupul țintă. Trecutul de sportiv de performanță îl recomandă pentru a contribui la misiunea proiectului.